De maandelijkse nieuwsbrief van Perron 61!
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief Perron 61 - Nr. 31 (april 2014)

Echt waar!

Er zijn deze maand twee Perronmeetings. Zondag 13 april is er een Themameeting. Dan spreekt Joost de Jager over het thema 'Kon het niet anders?' Zondag 20 april is de Paasmeeting. Henk Boerman spreekt over MattheĆ¼s 28 verzen 1 tot 15 en het thema is 'Echt waar!'  Het is echt waar dat Jezus is opgestaan.

We zien uit naar de meetings en heten u graag van harte welkom!Ontmoetingsmaaltijd
De volgende ontmoetingsmaaltijd is op vrijdag 25 april. Fred Cammeraat zal een driegangenmenu bereiden. De maaltijd is in Middin aan de Schiebroekstraat. Woont u in Oosterheem en wilt u met ons mee-eten? Welkom! Wel graag vooraf opgeven dat u komt.
 
Kinderclub
De kinderclub van Perron 61 is een actie gestart voor de kinderen in de Filipijnen die veelal op straat leven en weinig eten krijgen. Er is een pastor die de kinderen helpt. U kunt ook helpen door uw lege statiegeldflessen bij Perron 61 te brengen.

Tentdagen
De Tentdagen zijn ook dit jaar weer in de laatste week van de schoolvakantie van de basisscholen. Om te noteren: donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus zijn er Tentdagen voor kinderen en tieners. Op zondag 31 augustus is de afsluiting voor de kinderen in de grote tent. Het kinderprogramma is in de ochtenden, het tienerprogramma 's middags en 's avonds. Meedoen? Opgeven kan via: info@perron61.nl. Wilt u aangeven of u bij de kinderen of bij de tieners wilt helpen. We vinden het fijn als u meehelpt tijdens de Tentdagen!
 


Perron 61
Heicopstraat 61
2729 BV Zoetermeer
info@perron61.nl
www.perron61.nlTwitter Perron 61


Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Share
Perron 61 is een gewoon woonhuis, omgebouwd tot activiteitencentrum in en voor de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Wij organiseren tal van activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Perron 61 is opgezet vanuit Protestantse gemeente Ichthuskerk-Oost. Dit betekent dat wij vanuit een christelijke visie werken. Dit betekent voor ons dat wij er graag willen zijn voor iedereen in Oosterheem. Onze activiteiten zijn dus toegankelijk voor iedereen.

Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen    


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*